Groothandel

 

Shilly Beauty Care is één van de betere ondernemingen in de nagelindustrie, met specialisatie in nagelproducten voor de professionele markt. Wij zijn toegewijd bij het op de markt brengen van innovatieve- en markt gerichte producten. Onze producten lijn bestaat uit topmerken zoals; Nail Creation, Astonishing. Promed, Filtronic.  Wij werken nauw samen met onze leveranciers die het meest vakkundig zijn op het gebied van gel, acryl en andere professionele nagelproducten.

Nail Creation nagelproducten

Nail Creation levert uitsluitend nagelsystemen van een superieure kwaliteit. Een uitgekiend assortiment producten voor nagelstyling van gel en acrylsystemen tot gel lak en nail art en natuurlijk hand- en nagelverzorging tegen aantrekkelijke prijzen. Hoeveelheden? Jij koopt wat jij denkt nodig te hebben. Geen verplicht minimumafname. Of je nu een doorgewinterde prof of nieuwkomer bent, Nail Creation levert kwaliteit, de keuze, de prijs en de service die je zoekt tegen een zeer scherpe prijs.

Astonishing Spa Manicure en Spa Pedicure

Astonishing Spa Manicure verwent de handen en armen met de natuurlijke elementen zoals Vitamine A en E, Aloë Vera, Cacoa en Kaolin Klei. De zintuigen worden gestimuleerd met de welbekende geur Milk & Honey, die uw geest keer op keer tot leven brengt en je nieuwe energie geeft. De heerlijke Chocolate lijn zorgt voor een meer kalmerend en ontspannend gevoel.

Astonishing Spa Pedicure verjongt, verfrist en blaast nieuw leven in je voeten met therapeutisch ingrediënten zoals Aloë Vera, Vitamine A en E, Sesam Olie, Kaolin Klei en Cacao. De zintuigen worden aangenaam geprikkeld door de geuren Eucalyptus, Menthol, verse kruiden en botanische ingrediënten, welke ook de voeten verzachten.

Promed

Promed is toonaangevend in elektrische producten voor de nagelverzorging. Daarom zijn wij dealer van dit kwalitatief hoogwaardig merk. Hypermoderne professionele technologie “Made in Germany” voor meer dan 25 jaar.

Filtronic – “Beauty Line”

De “Beauty line” nagelafzuiger is het enige filtersysteem dat voldoet aan de door autoriteiten opgelegde eisen en wetgeving die vereist zijn aan uw werkomgeving. Het beschermt jou en uw klanten tegen gevaarlijke gassen en stofdeeltjes die vrijkomen tijdens een nagelbehandeling.

Wil je graag persoonlijk advies? Bel: 06-23 43 23 06 ( WhatsApp ) of breng een bezoekje aan onze groothandel !

Shilly Beauty Care - Nailshop

Ma – vrij 10.00 – 17.00
Zat 10.00 – 14.00

06-23 43 23 06 ( WhatsApp )

Aanmelden nieuwsbrief KLIK HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Nagelsalon, Groothandel en Opleidingscentrum in Uden

%d bloggers liken dit: